Tuesday, 2 August 2011

SHAYANGGG ANAK BUAH YAYIE... :D

ank buah i baru ja pndai jalan..excited ne dia belari2 dalam umah... hahaha aku pun penat men kejar2 sama budak..hahaha.. :D

YEAA...NURUL FITRIYANA @ RIANA besarrr suda dia..... ;))

p/s : if tgk video korang xmo dgr "double voice" klik la petak segiempat belah kiri paling bawah.... haha :)))) dah klik petak 2, klik la "play" for this video.. :D
*kalu dgr sora memanggil2 tueeee..abaikan jer ok..hikhik,,;p



video

video
video

cumil kan my RIANA..... cweeettt sgt2!!~ mmuah!!~ yayie sygggg ama dia.. :)

Saturday, 16 July 2011

gaduh! fighting! bagusss kan......

Hari ne 16 Julai 2011 pukul 3.40pm aku dah bgaduh dgn sorg cashier pompuan perasan cantik yg bunguk! ishh geram aku kat cashier 2. sial btul laa.. tadi aku g teman kkak p beli barang dapur kat R***** Supermarket... Then tym nak g kaunter nak bayar smua barang 2, cashier 2 nak satukan serbuk cuci kain sekali dgn sosej, milo dan brg mkanan yg lain dlm 1plastik yg sama.. Haahh x kah namanya bongok 2.. patut ka satukan sabun dgn brg mkanan??..naa fkir2 la kamu arr..
[ ada dua org cashier kat kaunter 2.. seorg tukang key in harga, dan seorg lagi tukang isi brg masuk dalam plastik. dan yg buat hal kat aku ne, cashier yg tukang isi barang 2 lah. sot kan dia.. ]

Hmm, aku tegur la cashier 2, aku kata asingkan barang 2 dlm plastik yg berlainan.. kamu taw pa cashier 2 ckp balik kat aku?.. haa dia marah yer kat aku..dia kata mcm ne, "ya la kalu ckp 2 jgn la teriak2".. pastu cashier bunguk 2 asingkan brg 2, dan buat muka xpuas ati kat aku. cara dia asingkan brg 2 pun nampak sedikit ganas ok.. Haa naik darah aku dibuatnya..aku terus la sound direct cashier 2.. dan bermulalah pergaduhan kami..... ne ayat aku ngan cashier bongok 2.. :


Aku : ihh miss kasi asing barang 2.. mana boleh kasi 1plastik sabun ngan brg mkanan 2..

Cashier : kalau ya pun, jgn la teriak2 bah (sambil asingkan barang 2 dlm dua plastik yg berlainan, dgn gaya yg agak kasar) <--- *acting dia ne bkin aku panas taw!~ kkak aku perhati ja gaya sial cashier 2. aku xble thn da!! arghhh..pantang aku taw kena layan mcm ne.

Aku : aik??..ada ka sa teriak2 ko??.. teda kan?.. aku ckp baik2 ja kan?.. ko pun satu, yg ko pegi satukan brg makanan dgn sabun cuci kenapa???.. 

Cashier : ko ckp baik2 bole ba kan?.. x payah ko teriak2 sy..(sambil tinggalkan kaunter, dan berjalan ke arah ruang bilik yg agak dekat dgn kaunter 2) <-- *aku hairan la pompuan ne, sejak bila aku bekasar ngan ko?..kalu ya pun ko marah dgn hal lain, jgnlah kasi masuk2 mo marah kat aku skali. ko silap org suda 2 kalu mo cari gaduh ma aku k.. gila punya pompuan!

Aku : yg ko mo marah2 ne kenapa??.. tiada pun sy teriak ko. (sambil perhatikan pompuan pendek 2 berjalan masuk pergi ke ruang bilik. entah takut la 2..then mo larikan diri.)

*tapii....kamu taw ka?, before kelibat dia hilang dari pandangan mata aku, sempat lagi dia ckp mcm ne --> "ya la..ko ckp baik2 ba.. bodoh."
*haah!! di sini aku makin panas! soo aku ckp balik kat dia..aku teriak dia taw dgn suara tinggi.. aku kata, "ko la bodoh!! SIAL punya pompuan!.." haa puas ati aku!!.. 


*dalam masa yg sama, ada Supervisor kat ctu, Supervisor 2 kejar cashier pompuan yg bunguk 2 sambil memanggil2 mcm ne,, "hoi..hoi..! knapa 2..!" 

*hmm aku harap2 la Supervisor 2 cuci telinga c cashier pendek 2..perasan cantik! 

:: before tinggalkan tempat 2, akak aku pulak bersuara ye.. akak aku nasihat kat cashier2 lain yg ada kat ctu.. haha akak aku kata, "lain kali kamu kalau layan customer baik2 ba..jgn mcm 2.." Terus aku ajak kkak aku balik.hehe//.. ::

Owwhh ya!! haha aku LUPA bayar minuman tin yg aku minum 2..haha! dah adat aku kalu pegi shoping barang dapur, sambil shoping sambil ambik minuman yg belum aku bayar. haa buka minuman tin 2 sambil berjalan2 mencari2 barang dapur yg mo d beli.. hehe then nnt kalu da sampai kat cashier, juz suruh jer cashier 2 key in harga minuman tin yg aku dah buka dan dah abis minum 2.. Tapiiii hal tadi 2 membuatkan aku terlupa maw suh cashier 2 key in sekali harga minuman yg dah aku minum 2.. So dipendekkan citer, minuman 2 xberbayar la.. Haahh! ne salah sapa?.. salah cashier 2 la! sapa suh cari hal ngan aku.. Oohh..mentang2 la hari ne aku kuar pkai baju tdo jak, jd senang2 jer dia bagi layanan buruk kat aku erk..

Gila la ko pompuan! tym2 skg ne aku kena serang 'bndera jipun' so cepat naik darah kat kepala aku ne. ko cari pasal kat aku, ko kena sejibik balik oleh aku ok! padan muka ko.. :p


'bndera jipun' a.k.a period ! hahahaha....







Tuesday, 31 May 2011

sampai K E N I N G A U ~ keja aku J A L A N - J A L A N dan J A L A N lagiii..

hahahaha jalan2.. lagi jalan dan jalan dan jalan lagi.. haha.. terasa macam berada di syurgaa... hahhahaha pegi hang out ngan member lama..rindu sangat2 ngan b e s t i e s aku smuanya..hehehe after high skul masing2 menuju arah hidup sendiri.. ada yg dah keja, ada yg keja sambil study dan ada plak yg study kat negeri seberang,,,dan org itu adalah aku dan jojo.. huhu only me N jojo yg sambung study kat semenanjung.. apa bole buat, dah rezeki kat sana kan..hee... 

nie dia b e s t i e s aku..kekekekeke.. :))) ne baru separuhhh..ups xsampai separuh ne..ada ag yg lain..tp juz ne jerr yg dapat hang out sesame utk kali ne.. =))




P I Z Z A.....hehe minta mum blnja pizza..kekekeke mum kata take away jak..coz mum maw mkn masakan kampung kat Restoran Rahmat..tmpat unty Tim..hehe.. ~~dan ketika ituu saya memakai baju kelab s!Ngle uThm..uppsss...hee.. :))






g tgk Unduk Ngadau wif my sisterrr... n my niece.. lalalallalalalalaallaa~~ pegiii x lama..sebab panasss..sesak dan sebagainyaa.. :)






m a m a m pizza wif m u m m y.. hehe my mum tetiba mengajak g pizza.. i ok jerrr... :))))) loveeee ue mama.. LOL.. mmuah!!~ hehe..





p/s : huhuhu byk sangatt aktiviti i.. kalu nak masukkan smuanya dalam entry confermm sampai esk la jawabnyaa aku kena berblogging..hakhakhak.. :)) sueri masukkan yg mana ada pic ja..kekekekee barula nampak cweet..hehe..

Sunday, 29 May 2011

LAST PAPER~~ m e r d e k a !!! yeayyy ! =D

Hehe lamanyaaaaa x update blog kan..huhu.. =)

Neyhhh,,hari ne im free sgt2..n terdetik hati mo wat byk2 entry..haha!! mo wat sambungan citer exam hari 2 la..hehe.. kalau d hitung2, dah genap 2minggu sy MERDEKA..merdeka dr exam lerr..=D n now im at home tgh melayariii kesyiokan cutii saya..haha

Kali ne betul2 suda merdeka.. bukan lagi merdeka sementara macam hari 2..hahaha.. hmm sebab last paper da abis daa...da lepas da azabbb... :) last paper sy marketing.. ~.~

Hikhikhik seperti biasa dah dekat nak exam tp mood lom sampai lagi... last paper hari 2 --> 12 mei 2011 hari khamiss...:))) Hari rabu, 11 mei 2011,,me N all my rumate struggle study kunun,sbb esk harinya kitaorg smua ada paper..smuanya same,,LAST PAPERR!!~,,hee tp lain2 subjek la..=)) Malam 2 i buka2 buku marketing.. nahhh tahu pa yg i tgk???.. HAHA iklan mcd~ tergugat iman den..hehe.. tp i saborr jer laa..hehe sbb kak shaz kata after last paper nie kitaorg nak g dinner sesama..last dinner sebelum cuti universiti for 4bulan..n destinasi dinner kitaorg is MCD BATU PAHAT..lalalallaa~ :)

OK..dah kurang idea sbb dah lama hal ne berlaku..kehkehkeh..=D whateverr..yg penting i olwess ingat masa2 gembira n ceria bersama all my rumate..:)) thanxs kak shaz, kak umi N kak ernie...u all smua bestt gilerr..best sgt berumate ngan akak2 semua..hehe sygg u ol..mmuah!! LOL.. =D


jummm layan gambo..:))

tgk ne iklan mcd!!~ hahaha..bulih2 aku lapar mcd tym study marketing..
yelaa,,sapa suh attach iklan mcd dlm buku mrktg ne..nasib2..hee.. =P

orite,,pic ne diambik tym i pegi lib mo study marketing..
tpppp..bkn study byk pownnn.. hekhek..:)

okehh..ne plak pic tym kitaorg g dinner sesama..sooo cweettt...:) hehe..siap order set mcd wif gelas ag..=D
[ kita smua 4org..tp gelas mcd ada 5..sbb kak shaz beli 1 tuk bf dia..hee.. ]




balik sabahhh... yehoooo!!!~

hahahaha seterusnyaaaa,,,meh balikk SABAH!!~ hehe.. hmm last paper 12mei, 13mei g putar2 at BP..huhu.. then 14mei balik sabah la..haha.. Okehh,,my sister TINIE RAHMAN suda belikan i tiket..then sekali dengan cargo 15kg.. adedehh,,inda muat ba kesian.. beg roda da besarr,,PLUS kotak printer aku lagi.. uwahahahhaa..mati aku bfikir mcm mna ne..kalu lebih muatan nanti mesti kena denda.. Haha aku da serik laa..1st tym dtg JB hari 2 kena denda RM300 coz lebih muatan!! nasib baik my mum xmarah..sbb ank kesayangan dia mo pegi jauh kan..mana bulih marah2 ba mum.. :)


huhu penattt aku bfikirrr..nasib baik sampai awal kat airport senai..hehe sebab i ekut bas universiti kan.. balik beramai2 ngan budak sabah n sarawak yg lain.. hampir penuh gak bas U oleh kitaorg..hee.. Hmm tiket i balik KK kul 6pm.. sampai airport kol 11am.. HAHA awal kan??.. kekekekee.. xpe sampai awal g bfast at KFC dulu..sbb mcd sana lom buka ag..hihii..owh ya,,tym nak bfast at KFC ada jumpa pearly..i temankan dia citer2..then hantar dia g check in..flight dia kol 12.30pm.. huhu da hantar pearly trus i mkn la at KFC..hee..  after abis mamam,, i g cek berat brg i ngan kiki,,member dr srwk gak.. OKEHH,,u noe whatt??,,berat beg i 29kg..naa overload suda..haha.. ORITE fikir punya fikir i pegila add on lagi 15kg..soo smuanya 30kg laa..hehe Okeyh! 1 masalah da setel..lalalalaa~ xpayah nak takut kot2 telebih muatan kan..hee.. :)))))))


Upss telupa suda..hehe.. tym g kaunter add on,,i sempat kenal2 sama sorg adek yg jaga kat kaunter 2..hehe cweet la adek 2..coz umur dia baru abis spm..dah pegi keja mcm 2..sangat bersemangat..happy for her.. :D


Sampai KK~ jom jln2 cari mkn.. :) jom tgk wyg.. jom karoke!..haha.. aku benci ngan "KAKAK" yg jaga kat kbox 1b 2..shit btul la K A K A K 2..xsuka sama dia,,sbb dia bagi set karoke yg pecah sound!!~ bingit telinga bah..aishhh! aku sempat sound akak 2..sbb aku bgtaw pasal problem room yg dia bagi 2.. boleh2 akak 2 kata xda apa2 laa..then dia panggil staff yg lain pegi check.. Aku pa lagi,,naik hangin la..xbole tahan da.. coz gaya akak 2 pun bole tgk la,,mcm maw xmaw jerr layan customer..sekeh kang! haha.. whateverr laa..yg penting aku puas hati da sound direct akak 2.. --> "Kak,,pegila masuk kbox 2..ada lebih 1lagu ag..pastu ko rasa mcm mna telinga ko bole tuli!".. haha nasib baik kwn aku bg aku sabarr..kalu x aku maw gaduhh lagi bahh..ishhh...! heee..cool ba sueri.. all is well.. lalalalalalalala~ =))

Monday, 9 May 2011

merdeka sementara!!! versi exam oh exam!!!

habis paper?? merdeka??.. HAHA teda la 2.. blum merdeka lagi.. blum abis paper lagi.. still ada 1paper lagi ne.. aduihhh lemah la kalu fkir pasal paper ne.. huh malas arr nak citer..nnt ketulahan pulak..haha..


ORITE!! are u ready kids?!! ay yaii capten!! haha.. hihihii..ceciter ceciter.. okeyhhh meh saya mulakan.. hee.. hmm last paper,,last week hari khamis.. paper HRM kan..before dat,,rabu paper statistik.. okehh,,after khamis 2 trasa merdeka sudaa..tapi kejap jak.. hahaha.. ya lorr.. sebab khamis nanti ne baru ada paper ag..paper MARKETING...last paper!!! hooraayyy!! haha.. mm nak mention ckit,, i student construction management OKEY.. but kena tabah study marketing ok.. :D kalu fkir2 ada gak kena mengena..tp ckit jak tue.. tp punya men susah mo study benda ne..trasa mcm budak perdagangan at poli kk suda~ hee.. :)) Kalo ikut schedule i,, i kena study marketing hari ne.. tapi mood study 2 lom smpai lagi.. so buka kejap ja marketing.. then layan movie n fb.. haha!.. 


Tahu x, lepas jak abis paper khamis lalu,, keja i layan fb, tgk movie at lappy n jalan2 kat bp..haha!! Jumaat i seharian at bilik layan movie(geramm sbb kad atm maybank buat hal!! cip dia rosak..argghhh!!)..then teman my fren, c pok(mmber at poli kk dahulu kala..hehe)..teman dia g parit raja..mo beli bahan2 utk buat kicai pink kunun.. haha korg tahu x kicai piNk!! minuman bah..yg sedappp gila 2..hahaha.. aku teman la dia selepas dia memujuk beribu juta kali..hehe.. lalu at KFC..nahh mengidam!!..membuak2 feeling mo mamam zinger burger.. hahaha pa lagii,,singgah la mam KFC..hehe..


Sabtu!!! kluar p tgk movieee at square one!! FAST & FURIOUS FIVE!!! waowww!!! i like diz moviee,,sgt2 like!.. haha.. before tgk movie, pegi mamam MCD..my feveret 4ever N ever!!.. hahahaha.. x kenyang.......,pegi bp mall mamam big apel!! hihiihii..stay at big apel, melantak d sana..haha sempat ag beli cool blog,,hee kalu kat kk cool blog ne ibarat yoyo..hihi.. owh ya,,tym stay2 at big apel terserempak plak ngan miz teh.. hehe cweet la miz teh ne..tgk dia ne still jiwa muda..mcm kita smua..sekilas tgk mcm student jerr..tp dia ne lecterur kitaorg laa..hehe.. salam2 cium tgn n chit chat sikit ngan dia.. hehe tnya pasal paper HRM hari 2.. hehehe.. huh..lama gak kitaorg stay at big apel..mcm2 citer yg kluar.. HAhA!!!! paling aku rasa lucu citerr c pok.. adeh!..pecah perut aku ktawa..c padlin kaver2 lagi ktawa dia.. aku??..haha jgn ckp,,aku kalo dah xtahan,, aku ktwa ja kuat2..smpai aku puas..hahaha.. hmm xmo la citer kat cni..nnt malu kwn c pok..haha kisah ne pasal kwn dia bah.. haha ada la 2.. biarla rahsia.. bio la aku, pok n padlin jak yg tahu..hahahahahahaa..=P


Ahad!~ huhu aku tdo smpai kol 2.00PM.. mandi n bsiap..kluar p cafe TF..hampeh! cafe tutup.. then pegi blik c pok.. tgk movie.. then brekfast+lunch kat blik pok.. hahahaha.. mamam megi n minum milo..nyum2 cedap..hehe.. hmm kami tgk movie INDON..locok banget..haha iya deh locok..hahahaha!!! hmm rindu nak sebut ayat 2..teringat pulak kat ati n edil..hehe.. eh2 besimpang suda citer i..hihii.. ok2..mm citer indon 2 pasal c roshid..yg bercinta dgn girl yg berlainan agama..alaa citer pasal roshid c rambut keribo..hahahaha bapa dia olwes tegur dia suh gunting rambut..tp dia xmo.. haha.. ne dialog roshid a.k.a rashid yg i xbole lupa..~

bapa : astaghfirullah ochid(panggilan manja rashid)...bila la kamu maw potong rambutmu itu nak..kayak setan tahu nggak...!
roshid : kalau anknya kayak(mcm) setan bapanya apa sih?...

HAHAHAHA..adedeh lucu ba.. xtahu la kalu korg baca maybe xrasa lucu kan..haha!! nda apa..aku tetap rasa lucu..haha.. Orite...abis da citer indon, then kami layan citer "16wishes".. Best gilerrr citer ne.. haha pasal sorg budak pompuan, yg ada 16permintaan yg dia nak tunaikan sempena befdaynya yg ke 16thn.. haha best!! korg tgk la..hihi.. *waa aku dpt idea taw tym tgk movie ne..hehehe.. Nnt kalu befday aku yg ke 22thn aku nak buat 22wishes*.. hahahaha aku bgtaw kat pok..haha! respon kurang memberangsangkan..dia ktwa senyum2 jak. haha pok ckp,,"haha buatla, tp nda bole 16wishes sbb ko nnt 22thn suda".. haha dia ckp ag "..pastu nnt ko post d fb..haha" then aku balas lagi.. "HAHA!! nda la,,aku mo tulis dalam blog aku!!!! wakakakkaaa.." haha.. hmm ada2 jak kami ne bah.. hehe..


Isnin!! its mean..now la..hehe.. aku masih searching mood study marketing ne.. mc loadingggg~~~~ hahahahaa... hmmm esk laa k.. wahai otak, rest la hari ne.. wahai mata jom tdo..tp tdo sambil tgk movie..hehehehee.. owh ya nak tambah,, td aku da tgk movie "UP".. movie kartun 2 bah.. hehe c adek hakim ada told me before...,dia kata tgkla wayg UP..best giler..kalo tgk mesti sorg2..jgn tgk sambil berciter ngan roomate..nnt nda feeling.. haha!! soo aku tgk td sndiri2 ne..hehe pasang earfone, then fulvolume.. naa tebakar telinga aku. haha..nda la.. ok la...hehehe.. wah!!! best citer UP 2..aku suka..suka sgt2.. hehee citer pasal suami yg syg giler kat wife dia.. smpai tua ne.. huhuhu cedih..;( ...tp best =)


Hmmm,,penat..lowbat suda...mari off9..n jum layan moviee lagi.. =) esk kena bgun awal..mo study marketing!!! ok2..semangat ok sueri.. good girllll ! =D


posto posto.. picture dulu before logout..hehe =D

JUMAAT : hehe..sengal..bachat tym tunggu bas.. HAHA aku dah bgtahu pok,,hari jumaat bas kin pnss..lambat.. haha pok nda mo pcaya..naa lama waiting.. terus masuk dalam ATM sbelah bustop.. hehe ambek aircon..kiuw2// =D


SABTU : masa untuk jln2.. 1st tym,,aku siap awal.. ne kat dalam blik c pok.. tgh tgu dia ready2.. lama gilaa 1jam..hahahaa..

kat dalam wonderfull karoke tgh survey2 lagu malay..hehe..;)


AHAD punya pic : kan aku g blik c pok..ambek movie.. skali breakfast N lunch at blik pok.. HAHA.. dia kata muka aku mcm wallpaper my lappy.. haha kembang2 ketiak aku kena puji..hakhakhak!! =D

ini pic sampingan!!.. hahaha tgk ne creamer n sugar original from mcd.. haha keja aku kalu p mcd,, haha menapaw benda ne la.. haha byk ne stok aku..ne baru 1/4 daripadanyaa.. selebihnya kat dalam loker..wakakaka.. =P

Thursday, 5 May 2011

my 2nd & 3rd paper!!!~ huwaaaa..

huwaaaarrggghhhhh!!!!! penat owh!!... ;( penat laa..sbb 2 paper berturutan.. hmm xlarat nak citer byk2.. hehe.. yg penting aku rasa mcm dah merdekaaa.. hoorayyy!!~ hmmm yelaa paper killer bah ne.. hehe statistik & HRM pnya paper.. susah ow paper ststik kemarin..hehe.. tp owkeh laa sbb ada 2soalan 2 aku yakin dpt jawab.. yg selebihnya mcm ada lupa2 ne..hehe tp still bole buat lagi la..huhu.. hmm susa nak berharap sgt dgn keyakinan kali ne.. sbb sy akui bab2 mengira ne sy ada lemah ckit..hehe kena rajin gilerr vavi barula sy boleh cmerlang..hihi.. tp yg pasti sy dah buat sebaik mungkin..hehe.. 


hmm 2hari before paper statistik,,me n my geng ada wat study group..hehe kami g libry,,tp libryyy full!!! haha..sooo kitaorg pegila study at taman yg dekat ngan bank ATM MUAMALAT..hihihi.. me,dk,k.shera N ely.. hehe kitaorg study 2chapter.. caranya hanya menjawab 3soalan sahaja.. haha tapi ok sbb i faham.. hehe.. after abis study, mcm biasa lorr..balik bilik masing2..huhu.. ehh,,lupa pulak..kitaorg sempat lunch sama2 tym 2..huu rindu nak lunch sesama ngan korg..yelaa i kan tinggal kat dlm U..mreka pulak tinggal at kolej luar at Melewar..soo jarang suda maw mkn sesama.. hmm lepas jer study group 2, i study sndiri at bilik..hehe sbb rasanya bole kot study sendiri..ehehe..


Key..the end utk statistik,,now nak ckp pasal HRM pulak.. tadi baru jak abis jawab paper HRM.. owkey juga..sbb smua yg i study kuar dalam exam.. :D tapi nak dipanjangkan citer ne..hehe.. i suda siap note ringkas yg padat dgn isi yg hebat(kunun) dari last week lagi.. i study mengikut spot soalan yg sy reka sndiri + tips yg miz teh dah bagi... hehehe igt nak bangun subuh td kol 2.00AM.. nak mnghafal.. tp hampeh~ketiduran smpai kol 7.00AM.. okeh!! nerves tp pura2 cool~ haha..:( orite masa untuk ready2 N go to libry.. smpai libry kol 9.00AM.. hehe mcm biasa naik 4th floor.. masuk blik iqra..hehe.. OK blik aku slesa amat..tp dr dlm bilik kelihatan sepasang couple sedang bermesraan duduk berduaan.. huwaa!! sy xdpt fokuss! okeh kluar dr blik 2,cari blik iqra yg lain...hehhehehe okeh jumpa! hehe masuk N study.. 


As usual, study i mean mnghafal la..hehe kan dah kata td, note ringkas i dah ready, so tinggal hafal jer point2 n isi yg padat.. haha.. Huh payah nak hafal ne..sbb byk sgt isi kandungannya..huhuhu.. tp syukur alhamdulillah~ dpt gak hafal..tp mc ada lupa ckit2..hehe.. ORITE,,tym menunjukkan jam 2.00PM..haha sampaila masanya aku bergerak ke bilik exam..kat G3..huhu smpai lewat 5minit..smua student bz da tulis nama,num matrik n mcm2 la kat atas kertas jwpan 2.. haha aku masuk dgn keadaan yg senyap sambil memerhati sekeliling..berjalan duduk kat depan skali..haha!! lewat smpai soo ddk paling depan la..haha sana jerrr yg kosong..huhu.. okeh masa untuk menjawab.. dan aku pun jawablaa.. hehehehehehee.....


mari tgk pic!!!! haha ada satu pic jak..hee.. ;) tipu la~ byk juga wa..mari cuci2 mata..=P


hehe..lemah~ tp sempat lagi tek pic.. HAHA lemah nie coz tgh study tuk paper statistik ptg 2..

semak!! paper statistik,,make me study harder n harder.. haha kunun.. :D yg penting usaha tangga kejayaann..hehe :)

katil ka lagi 2.. odidihh..pnya men semak! haha.. owh yaa,, tym study subjek statistik ne aku sempat lagi tgk MAHARAJA LAWAK at U-TUBE.. haha ne keja kak ernie la ne.. dia olwes tgk kat dlm blik..so aku pun terikut-ikut.. hihi best waa..hilang stress study,,hehe..=D

orite,,nie pic tym study HRM at LIBRY UTHM @ bilik iqra.. :)

Popular Posts